Рашит Емини

Рашит Емини (Rashit Emini)
Листа на кандидати на пратеници: НДП (RDK)
Политичка партија:  Национална демократска преродба
Изборна единица: 2       
Реден број : 2

Роден во 1969 г., во Скопје.  Живее во Скопје.

Образование

Професионална кариера
Заменик директор на Центарот за јазици – УЈИЕ, Тетово од 2003 до сега

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile

Извор на информации
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000236850246&sk=info (18.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=136880 (18.05.2011)

Pin It