Аљмира Цури - Мемети

Аљмира Цури - Мемети (Amira Curri Memeti)
Листа на кандидати на пратеници: НДП (RDK)
Политичка партија:  Национална демократска преродба
Изборна единица: 1       
Реден број : 2

Роден во 1984 г., во Скопје.  Живее во Скопје.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://sq.netlog.com/almiracurrimemeti (17.05.2011)
Извор на фотографија

Pin It