Сузана Салиу

Сузана Салиу (Suzana Saliu)
Листа на кандидати на пратеници: ДУИ (BDI)
Политичка партија:  Демократска унија за интеграција
Изборна единица: 1       
Реден број : 2

Роден во г., во .  Живее во Скопје.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации
Потпретседател на УО на „Транспаренси Интернешнл - Македонија“

Социјални медиуми
Facebook/Fun pages

Извор на информации

Извор на фотографија
http://www.facebook.com/pages/Suzana-Saliu/162451343818354 (18.05.2011)

Pin It