Азем Садики

Азем Садики (Azem Sadiki)
Листа на кандидати на пратеници: ДПА (PDSH)
Политичка партија:  Демократска партија на Албанците
Изборна единица: 1       
Реден број : 2

Роден во  г., во .  Живее во .

Образование

Професионална кариера
Член на Советот на општина Студеничани 2009-2013

Партиски функции
Претседател на огранокот на ДПА во Студеничани

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It