Наталија Ивчева Анева

 

Наталија Ивчева Анева

Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија (ОМ)

Политичка партија:  Обединети за Македонија (ОМ)

Изборна единица: 6

Реден број: 2

 

Роденa во 19 г., во . Живее во.

 

Образование

 

Професионална кариера

 

Партиски функции

Генерален секретар во Обединети за Македонија

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

http://daily.mk/cluster3/6e79b596c2927a1e76fb500acff93b7c/501943 (18.05.2011)

Извор на фотографија

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=124514 (18.05.2011)

 

Pin It