Aнета Василева

 

Aнета Василева

Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија (ОМ)

Политичка партија: Обединети за Македонија (ОМ)

Изборна единица: 4

Реден број: 2

 

Роденa во 1982 г., во Жиганци, Кочанско. Живее во.

 

Образование

Дипломирала на Филолошкиот факултет во Скопје на групата Македонска книжевност и јужнословенски книжевности

 

Професионална кариера

Поетеса

 

Партиски функции

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

http://www.fondram.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=59 (18.05.2011)

Извор на фотографија

 

Pin It