Марјан Огњановски

Марјан Огњановски

Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија (ОМ)

Политичка партија:  Обединети за Македонија (ОМ)

Изборна единица: 1

Реден број: 2

 

Роден во 19 г., во . Живее во.

 

Образование

 

Професионална кариера

 

Партиски функции

 

Членства во организаци

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It