Горан Милевски

 

Goran_MilevskiГоран Милевски

Листа на кандидати на пратеници: ЛДП – Либерално демократска партија

Политичка партија:  ЛДП – Либерално демократска партија

Изборна единица: 5

Реден број : 2

 

Роден во 19 г., во . Живее во .

 

Образование

 

Професионална кариера

 

Партиски функции

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

Извор на фотографија

 

Pin It