Благој Индов

Благој Индов

Листа на кандидати на пратеници: ЛДП – Либерално демократска партија

Политичка партија: ЛДП – Либерално демократска партија

Изборна единица: 3

Реден број : 2

 

Роден во 19 г., во . Живее во .

 

Образование

 

Професионална кариера

 

Партиски функции

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

http://www.lisica.mk/statija/14394 (18.05.2011)

Извор на фотографија

http://www.lisica.mk/statija/14394 (18.05.2011)

 

Pin It