Зоран Павловски

 

Zoran_PavlovskiЗоран Павловски

Листа на кандидати на пратеници: ЛДП – Либерално демократска партија

Политичка партија:  ЛДП – Либерално демократска партија

Изборна единица: 2

Реден број : 2

 

Роден во 19 г., во . Живее во .

 

Образование

 

Професионална кариера

 Економист
 

Партиски функции

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации
http://www.imaizlez.mk/izborna-edinica-2/ (01.06.2011)

Извор на фотографија
http://www.imaizlez.mk/izborna-edinica-2/ (01.06.2011)

 

Pin It