Борис Војновски

Борис Војновски

Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија – Достоинство - ППД

Политичка партија: Политичка партија – Достоинство - ППД

Изборна единица: 6

Реден број: 2

 

Роден во 19 г., во . Живее во.

 

Образование

 

Професионална кариера

 

Партиски функции

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It