Јордан Атанасов

Јордан Атанасов

Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија – Достоинство - ППД

Политичка партија: Политичка партија – Достоинство - ППД

Изборна единица: 3

Реден број: 2

 

Роден во 19 г., во . Живее во.

 

Образование

 

Професионална кариера

 

Партиски функции

Претседател на огранокот на Политичка партија –Достоинство во Штип

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

http://radiostip.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=1330:2011-03-01-18-02-31&catid=37:politika&Itemid=27 (18.05.2011)

Извор на фотографија

Pin It