Сашо Величковски

 

Сашо Величковски

Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија – Достоинство - ППД

Политичка партија: Политичка партија – Достоинство - ППД

Изборна единица: 2

Реден број: 2

Роден во 19 г., во . Живее во.

 

Образование

 

Професионална кариера

Поранешен капетан во АРМ

 

Партиски функции

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

Facebook/profile

 

Извор на информации

http://www.telma.com.mk/index.php?task=content&cat=1&rub=6&item=980 (18.05.2011)

Извор на фотографија

http://www.kumanovonews.com/vesti/hronika/uste-eden-branitel-treba-da-vrati-osteta.html (18.05.2011)

 

 

 

 

 

Pin It