Горан Лотески

 

Горан Лотески

Листа на кандидати на пратеници: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)

Политичка партија: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)

Изборна единица: 6

Реден број: 2

 

Роден во  г., во . Живее во.

 

Образование

 

Професионална кариера

 

Партиски функции

Претседател на општинскиот комитет на ВМРО-НП во Гостивар

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

http://www.kiss.com.mk/mak/novosti1.asp?id=11596 (18.05.2011)

Извор на фотографија

http://www.kiss.com.mk/mak/novosti1.asp?id=11596 (18.05.2011)

 

Pin It