Слободан Близнаковски

Слободан Близнаковски

Листа на кандидати на пратеници: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)

Политичка партија:  ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)

Изборна единица: 2

Реден број: 2

 

Роден во 1965 г., во с. Рудари. Живее во.

 

Образование

Дипломиран комуниколог, Универзитет “Неофит Рилски”- Благоевград

 

Професионална кариера

 

Партиски функции

  • Член е на Извршниот Комитет на ВМРО-НП 2007-2009
  • Член е на ЦК на ВМРО-НП 2004
  • Претседател на КИЕ 83 1999-2002
  • Претседател на КИЕ 118 1995-1999
  • Член на Општиски Комитет на ВМРО-ДПМНЕ на Чаир и Член на ЦК
  • Член на ВМРО од 1990

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

http://vmro-np.org.mk/?page_id=324 (17.05.2011)

Извор на фотографија

http://vmro-np.org.mk/?page_id=324 (17.05.2011)

 

 

 

Pin It