Риза Истрефи

Риза Истрефи (Riza Istrefi)
Листа на кандидати на пратеници: НДП (RDK)
Политичка партија:  Национална демократска преродба
Изборна единица: 5       
Реден број : 1

Роден во 1955г., во с. Велешта, Струга.  Живее во Велешта.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile

Извор на информации
http://www.facebook.com/pages/Riza-Istrefi-RDK-deputet-n%C3%AB-nj%C3%ABsin%C3%AB-5/107168166036867?sk=info (19.05.2011)

Извор на фотографија

Pin It