Изет Меџити

Изет Меџити (Izet Mexhiti)
Листа на кандидати на пратеници: ДУИ (BDI)
Политичка партија:  Демократска унија за интеграција
Изборна единица: 1      
Реден број : 1

Роден во 1977 г., во Скопје.  Живее во Скопје.

Образование
Дипломира на Економскиот факултет, деловна бизнис економија, финансиско- сметководен менаџмент, на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Моментално ги следи после дипломските студии на Економскиот факултет во Скопје, од областа на јавен менаџмент.

Професионална кариера

Партиски функции
Потпретседател на претседателство на генералниот совет на ДУИ

Членства во организации
Потпретседател на Управниот одбор на ЗЕЛС

Социјални медиуми
Facebook/Fun page

Извор на информации
http://izeti.org/Biografia/5.html (12.05.2011)
Извор на фотографија
http://cair.gov.mk/mk/index.php?topmenuitem=kryetari (12.05.2011)

Pin It