Имер Селмани

Имер Селмани (Imer Selmani)
Листа на кандидати на пратеници: НД (DR)
Политичка партија:  Нова Демократија
Изборна единица: 1       
Реден број : 1

Роден во 1968 г., во Скопје.  Живее во Скопје.

Образование
Завршил Медицински факултет.

Професионална кариера

Партиски функции
Претседател на Нова демократија

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile

Извор на информации
http://www.demokraciaere.org/Chan.asp?M=1&SH=1&lang=al (12.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.demokraciaere.org/Chan.asp?M=1&SH=1&lang=al (12.05.2011)

Pin It