Џемал Даути

Џемал Даути (Xhemal Dauti)
Листа на кандидати на пратеници: ДПА (PDSH)
Политичка партија:  Демократска партија на Албанците
Изборна единица: 7       
Реден број : 1

Роден во г., во... Живее во .

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It