Зиадин Села

Зиадин Села (Ziadin Sela)
Листа на кандидати на пратеници: ДПА (PDSH)
Политичка партија:  Демократска партија на Албанците
Изборна единица: 5       
Реден број : 1

Роден во  1972г., во Струга.  Живее во Струга.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции
Претседател на огранокот на ДПА во Струга

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile
Facebook/Fun page

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It