Орхан Ибрахими

Орхан Ибрахими (Orhan Ibrahimi)
Листа на кандидати на пратеници: ДПА (PDSH)
Политичка партија:  Демократска партија на Албанците
Изборна единица: 2      
Реден број : 1

Роден во  г., во .  Живее во .

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми


Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It