Беким Фазлиу

Беким Фазлиу (Bekim Fazliu)
Листа на кандидати на пратеници: ДПА (PDSH)
Политичка партија: Демократска партија на Албанците
Изборна единица: 1       
Реден број : 1

Роден во  г., во .  Живее во .

Образование

Професионална кариера


Партиски функции
Член на Централното претседателство на ДПА

Членства во организации
Член на Управниот одбор на ЗЕЛС 2007-2009

Социјални медиуми
Facebook/Profile

Извор на информации

Извор на фотографија
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=39EEF8091FA9BB4583CC2C703EB09A22 (13.05.2011)

Pin It