Трајче Гулевски

Трајче Гулевски
Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија - ОМ
Политичка партија: Обединети за Македонија - ОМ
Изборна единица: 9
Реден број:1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера
Бизнисмен

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија

Pin It