Стојадин Наумовски

Стојадин Наумовски
Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија - ОМ
Политичка партија: Обединети за Македонија - ОМ
Изборна единица: 8
Реден број:1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера
Стоматолог од Детроит

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
http://kurir.mk/makedonija/partii/28590-OM-ja-objavi-kandidatskata-lista-za-pratenici (16.05.2011)
Извор на фотографија

Pin It