Антонио Милошоски

Antonio_MilosovskiАнтонио Милошоски
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ
Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ
Изборна единица: 5
Реден број: 1

Роден во 1976 г., во Тетово. Живее во Скопје.

Образование

  • Докторант на политички науки при Универзитетот "Герхард Меркатор" во Дуисбург, Германија
  • Магистерски студии по Евроинтеграција при Универзитетот "Фридрих Вилхелм", Бон, Германија
  • Дипломирал на Правниот факултет во Скопје


Професионална кариера


Партиски функции


Членства во организации


Социјални медиуми
Facebook/fan page

Извор на информации
http://www.vicepremier.gov.mk/?q=node/253 (10.05.2011)
http://www.mfa.gov.mk/default1.aspx?ItemID=332 (10.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.mfa.gov.mk/default1.aspx?ItemID=332 (10.05.2011)

Pin It