Драган Давидовски

Dragan-Davidovski-320x256Драган Давидовски

Листа на кандидати на пратеници: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)

Политичка партија: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)

Изборна единица: 6

Реден број:1

Роден во 1961 г., во Тетово . Живее во Тетово.

Образование

Дипломиран економист

Професионална кариера

Вработен во Винер осигурување-Тетово и приватен бизнис

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Facebook/group

Извор на информации

http://vmro-np.org.mk/?page_id=284 (11.05.2011)

Извор на фотографија

http://vmro-np.org.mk/?page_id=284 (11.05.2011)

Pin It