Љубчо Георгиевски

Ljubco_GeorgievskiЉубчо Георгиевски

Листа на кандидати на пратеници: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)

Политичка партија: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)

Изборна единица: 5

Реден број: 1

Роден во 1966 г., во Штип. Живее во Скопје.

Образование

Филолошки факултет, Kатедра по општа и компаративна книжевност- Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации


Социјални медиуми

Facebook/fan page


Извор на информации

http://vmro-np.org.mk/?page_id=288 (11.05.2011)

Извор на фотографија

http://vmro-np.org.mk/ (11.05.2011)

Pin It