Неда Гореска

Неда Гореска

Листа на кандидати на пратеници: Коалиција СДСМ

Политичка партија: Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)

Изборна единица: 9

Реден број: 1

 

Роден во 1976 г., во Oхрид . Живее во Сиднеј,Австралија.

 

Образование

 

Професионална кариера

Сопственик на бутик

Членства во организации

 

Социјални медиуми

Facebook/profile

Извор на информации
http://www.australianmacedonianweekly.com/edition/1173_10052011/081_intervju_k.html (16.05.2011)

Извор на фотографија
http://www.australianmacedonianweekly.com/edition/1173_10052011/081_intervju_k.html (16.05.2011)

Pin It