Душан Синадиноски

Душан Синадиноски

Листа на кандидати на пратеници: Коалиција СДСМ

Политичка партија: Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)

Изборна единица: 8

Реден број: 1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование


Професионална кариера


Членства во организации


Социјални медиуми


Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It