Заим Билали

Заим Билали

Листа на кандидати на пратеници: Коалиција СДСМ

Политичка партија: Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)

Изборна единица: 7

Реден број: 1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера
Бизнисмен и донатор од Гостивар 

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

Извор на фотографија
http://www.dnevnik.com.mk/print.asp?ItemID=8F2868F53CC4584998AA9878F33C3DDE (16.05.2011)

Pin It