Стојко Пауновски

Стојко Пауновски

Листа на кандидати на пратеници: Коалиција СДСМ

Политичка партија: Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)

Изборна единица: 6

Реден број: 1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

Извор на фотографија

Pin It