Јани Макрадули

Jani_MakraduliЈани Макрадули

Листа на кандидати на пратеници: Коалиција СДСМ

Политичка партија: Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)

Изборна единица: 5

Реден број:1

Роден во 1965 г., во Битола. Живее во Скопје.

Образование

Дипломирал и магистрирал на Електротехничкиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј" во Скопје

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации


Социјални медиуми

Извор на информации

http://www.sdsm.org.mk/Default.aspx?mId=46&lId=1 (11.05.2011)

Извор на фотографија

http://www.sobranie.mk/?ItemID=881DFAEE07962042A220F9EB90E51C7B (11.05.2011)

Pin It