Зоран Заев

Zoran_ZaevЗоран Заев

Листа на кандидати на пратеници: Коалиција СДСМ

Политичка партија: Социјалдемократски сојуз на Македонија (СДСМ)

Изборна единица: 4

Реден број:1

Роден во 1974 г., во Струмица . Живее во Скопје.

Образование

  • Во моментов е запишан на постдипломски студии по монетарна економија и финансии на Економски факултет во Скопје
  • Дипломирал на Економскиот факултет – Скопје во 1997

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Facebook/fan page

Извор на информации

http://www.sdsm.org.mk/Default.aspx?mId=50&lId=1 (11.05.2011)

Извор на фотографија

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-ash1/v2350/107/35/66035312931/n66035312931_2253577_7091.jpg?dl=1 (11.05.2011)

Pin It