Влатко Андоновски

Влатко Андоновски
Листа на кандидати на пратеници: ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Политичка партија:  ВМРО – Народна партија (ВМРО-НП)
Изборна единица: 1
Реден број:1

Роден во 1967 г., во Прилеп. Живее во Скопје.

Образование
Доктор по Шумарски науки

Професионална кариера


Партиски функции

Членства во организации

  • Придружен член на Новозеландскиот Институт по Шумарство
  • Претставник од РМ во УО на Европската мрежа на шумски генетски ресурси
  • Претставник од РМ во Меѓунарадното здружение за хортикултура
  • Претставник од РМ во УНЕП/ФАО Планинското партнерство
  • Член на Министерската конференција за заштита на шумите во Европа


Социјални медиуми

Извор на информации

http://vmro-np.org.mk/?page_id=280 (11.05.2011)
Извор на фотографија
http://vmro-np.org.mk/?page_id=280 (11.05.2011)

Pin It