Роберт Пауновски

Роберт Пауновски
Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија - ОМ
Политичка партија: Обединети за Македонија - ОМ
Изборна единица: 6    
Реден број: 1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Бизнисмен од Тетово

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

http://daily.mk/cluster3/b6c07a2bade51c1b50509fb1172c2e0b/717499 (11.05.2011)
Извор на фотографија

Pin It