Драги Огњановски

Драги Огњановски
Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија - ОМ
Политичка партија: Обединети за Македонија - ОМ
Изборна единица: 2        
Реден број:1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование
Дипл.машински инженер

Професионална кариера
Истакнат бизнисмен

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми


Извор на информации
http://daily.mk/cluster3/b6c07a2bade51c1b50509fb1172c2e0b/717499 (11.05.2011)
Извор на фотографија

Pin It