Биљана Јовановска

Биљана Јовановска
Листа на кандидати на пратеници: Обединети за Македонија - ОМ
Политичка партија:   Обединети за Македонија - ОМ
Изборна единица:1        
Реден број:1

Родена во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Адвокат

Партиски функции
Член на претседателство на ОМ

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

http://www.obedinetizamakedonija.mk/_izborni_edinici/izborna_edinica_1.html (15.05.2011)
http://daily.mk/cluster3/b6c07a2bade51c1b50509fb1172c2e0b/717499 (11.05.2011)
Извор на фотографија
http://daily.mk/cluster3/b9cf655c9e43a80dad63fe84489ccc38/723011 (11.05.2011)

Pin It