Ицо Најдовски

Ицо Најдовски
Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија – Достоинство - ППД
Политичка партија: Политичка партија - Достоинство - ППД
Изборна единица: 9       
Реден број: 1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија

Pin It