Звонко Тренчовски

Звонко Тренчовски
Листа на кандидати на пратеници: Политичка партија – Достоинство - ППД
Политичка партија:  Политичка партија - Достоинство - ППД
Изборна единица: 6        
Реден број:1

Роден во 19 г., во . Живее во.

Образование

Професионална кариера

Дипломиран криминалист

Партиски функции
Потпретседател на Достоинство

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации

http://www.forum.com.mk/2/255144 (11.05.2011)
Извор на фотографија

Pin It