Светлана Карапетрова

 

Светлана Карапетрова

Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ

Политичка партија:  ВМРО-ДПМНЕ

Изборна единица: 6

Реден број : 3

 

Роденa во  г., во.  Живее во.

 

Образование

 

Професионална кариера

Советник во Општина Тетово

 

Партиски функции

Член на ВМРО-ДПМНЕ

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page

 

Извор на информации

http://www.tetova.gov.mk/mk/k/21/9.html (19.05.2011)

Извор на фотографија

http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0/209660275723806?sk=info (19.05.2011)

 

 

Pin It