Лилјана Затуроска

Лилјана Затуроска

Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ

Политичка партија:  ВМРО-ДПМНЕ

Изборна единица: 5

Реден број : 3

 

Роденa во  1964 г., во Битола.  Живее во.

 

Образование

Дипломиран инженер - архитект

 

Професионална кариера

Пратеник во Собрание на Р.М

 

Партиски функции

Член на ВМРО-ДПМНЕ

 

Членства во организации

 

Социјални медиуми

 

Извор на информации

http://www.sobranie.mk/?ItemID=9506E2AF309BC2478D7ED1AA4DEDA31C (19.05.2011)

Извор на фотографија

http://www.sobranie.mk/?ItemID=9506E2AF309BC2478D7ED1AA4DEDA31C (19.05.2011)

 

Pin It