Павле Саздов

Pavle_SazdovПавле Саздов
Листа на кандидати на пратеници: Коалиција ВМРО-ДПМНЕ
Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕ
Изборна единица: 8       
Реден број : 1

Роден во  г., во.  Живее во.

Образование

Професионална кариера

Партиски функции

Членства во организации

Социјални медиуми

Извор на информации
Извор на фотографија
http://www.vest.mk/?ItemID=4E5DD4347AC665488A3646FCCEC6CF7D&arc=1 (16.05.2011) 

Pin It