Дуфе Кукоски

Dufe_KukovskiДуфе Кукоски
Листа на кандидати на пратеници: ЛДП – Либерално демократска партија
Политичка партија: ЛДП
Изборна единица: 3         
Реден број : 1

Роден во 19 г., во . Живее во .

Образование

Професионална кариера
Менаџер, приватен стопанственик
Поранешен генерален директор на Македонија пат

Партиски функции

Членства во организации
Активен екологист
Поранешен претседател на Организациониот одбор на Меѓународниот атлетски божиќен крос

Социјални медиуми

Извор на информации
http://www.imaizlez.mk/izborna-edinica-3/ (01.06.2011)
Извор на фотографија
http://www.imaizlez.mk/izborna-edinica-3/ (01.06.2011)

Pin It