Кандидати за градоначалници во втор круг ЛИ2017

Во втор круг ќе се изберат градоначалници во 35 општини во кои СДСМ има 26 кандидати, ВМРО-ДПМНЕ има 20 кандидати, ДУИ 12, БЕСА 7, АНА 5, независни се 2 кандидати, а СРМ и ДПА имаат по 1 кандидат. 

vtor krug 2017

Pin It