Традиционални општини - анализа

Во 28 општини на последните три локални избори победуваат кандидати од иста партија. ВМРО-ДПМНЕ во 18 општини, ДУИ во 8 општини и СДСМ во 2 општини.

Дали овие избори ќе направат пресврт, или општините ќе ги задржат своите традиционални бои?

tradicionalni

Pin It