Актуелните и поранешните градоначалници на темите „Депонии“ и „Рудници“

Направивме анализа на ветувањата во програмите на актуелните и поранешните градоначалници во 10 општини на темите „Депонии“ и „Рудници“. Анализите ќе се употребат за регионалните форуми организирани од Civica Mobilitas кои ќе се одржат во Тетово на 4ти декември 2017 година на Универзитетот ЈИЕ на тема „Депонии: кога и каде? и во Струмица на 5ти декември 2017 година во Дом на Арм на тема „Рудници: да или не?. Преземете ги анализите на тема #Депонии и #Рудници.

tetovo regionalen forum deponii mk 2017

strumica regionalen forum rudnici 2017

Pin It