Кандидатите на Facebook (втор круг)

Дали најпопуларниот кандидат на Фејсбук ќе победи во својата општина во втор круг на изборите ?

Погледнете го „рејтингот“ на двата најпопуларни кандидати на Facebook во поголемите општини во Македонија.

kandidatite na facebook mk vtor krug

Pin It