Кандидатите за Гостивар - инфографик

Споредба на изборните програми за општина Гостивар: Што ветуваат кандидатите?

Од седумте кандидати од првиот круг, во втор круг влегува актуелниот градоначалник Невзат Бејта и актулниот министерот за здравство Арбен Таравари од Алијанса за Албанците. Што ветуваат овие двајца кандидати со цел да го освојат мнозинството гласови и да управуваат со општина Гостивар во наредните четири години?

kandidatite za cair

Pin It