Кандидатите за Македонска Каменица - инфографик

Споредба на изборните програми за општина Македонска Каменица: Што ветуваат кандидатите?

Излезноста во општинаМакедонска Каменица во првиот круг беше високи 73,05%. Дали оваа мала општина по трет пат ќе ја води Дарко Митевски од ВМРО ДПМНЕ, или победата од првиот круг ќе ја потврди кандидатката на СДСМ Соња Стаменкова. Што ветуваат овие двајца кандидати во нивната изборна програма.

kandidatite za makedonska kamenica

Pin It