Кандидатите за Виница - инфографик

Споредба на изборните програми за општина Виница: Што ветуваат кандидатите?

Кандидатите на СДСМ и на ВМРО ДПМНЕ ветуваат урбанизација на општина Виница и изградба на нов затворен пазар. Но, дали се тие вистинските потреби на граѓаните?

kandidatite za vinica

Pin It